Opremanje lokala (zvuk i svjetlosni efekti)

Danas više nije imperativ imati kvalitetno ozvučenje i dobru scensku rasvjetu u vašem caffe baru, noćnom klubu ili bilo kojem mjestu gdje je dobar razglas i rasvjeta nezaobilazni dio vašeg prostora.
Svaka fotografija na društvenoj mreži iz vašeg objekta koju objavi gost besplatna je reklama – vaša besplatna reklama! Važno je naglasiti kako motiv dolaska nije samo vaša ponuda pića, jer to ima svaki lokal, nego upravo dobra reputacija u kvaliteti zvuka i svijetla i ponuda grupa te DJ-a koji nastupaju u vašem objektu.
Zato je u vašoj komunikaciji potrebna priča o kvalitetnoj rasvjeti i ozvučenju, a ne samo o izvođačima.
Također, oduvijek je najbolji marketing, bio i tako će ostati, onaj od “usta do usta” odnosno kada vam netko osobno preporuči određenu uslugu ili prepriča događaj. Razlog je jednostavan – radi se o povjerenju i iskrenom osobnom iskustvu.
Ujedno sa sigurnošću možemo tvrditi da izvođači koji dođu nastupati na vašem kvalitetno “utegnutom” razglasu imaju puno manje problema u samoj pripremi za nastup te se vrlo rado ponovno odazivaju na poziv za novi nastup jer im je presudno da se lijepo i kvalitetno čuju uz što manje problema prije i tijekom koncerta.
Stoga ne oklijevajte, javite nam se, a mi ćemo opravdati ukazano povjerenje.